Champagne producenter

Et stigende antal mindre producenter i Champagne har vist, at de kan lave bedre og mere interessant champagne end mange af de store champagnehuse og -kooperativer i distriktet. De tager udgangspunkt i de præcise klimatiske og geologiske betingelser på lige netop deres marker, og de har en forståelse ned til den enkelte vinstok, som kun en ægte vigneron har mulighed for det.

De små producenter laver hver især champagne med deres unikke forståelse af den perfekte champagne, og har på den måde mangedoblet det stilistiske udtryk i området. Champagne har med andre ord aldrig haft så præcise bønder, så mange facetter og så stor personlighed, som det er tilfældet netop nu.

Nordisk Champagne Syndikat har været på flere Champagne besøg og gæstet mange producenter, som alle har deres særprægede karakteristik i form af smag, stil og udtryk.
Grunden til vi netop har valgt vores producenter, skyldes at de simpelthen producerer champagne med hver deres personlige karakteristik, de producerer alle champagner hvor naturen og bæredygtigheden er et nøgleelement i at opnå verdensklasse champagne.
Markerne hvorpå de har deres druer er primært enten Grand Cru el. Premier Cru marker, hvilket giver et sublimt udgangspunkt for en god champagne og hvor producenternes håndværk kommer fuldt til udtryk.

Vi håber I alle får en stor oplevelse, når I køber champagne fra Nordisk Champagne Syndikat!

Tørstig?

Køb din champagne her

Champagne Domainde de Bichery

SUENEN Champagne

Champagne André Heucq

Douge champagne logo