Dhondt Grellet

Vi har den store fornøjelse af at præsenterer huset Dhondt-Grellet.

Familien Grellet har i flere generationer dyrket drue, på nogle af de bedste champagnemarker i regionen, men det var først 1986, at Eric og Edith Dhondt Grellet beslutter at producerer deres egen Champagne, og dermed blev Dhondt-Grellet champagne huset født.

I dag er det deres børn Adrian og Alice der står for en stor del af husets arbejde og de har fortsat familiens dybe respekt for den tradition, der har udviklet Dhondt-Grellet Champagne til et niveau hvor kvaliteten og nuancerne udtrykker et harmonisk sammenspil, hvor selv de mest garvede champagne og vindrikkere må erkende champagnes storhed.
Familien høster druerne fra flere af de bedste vinappellationen i Champagne:

– I Côte des Blancs mere præcist; Cramant, Cuis, Chouilly og Grauves

– I Marne-dalen; Avenay val d’or

– I Sézanne, som er en udvidelse af Côte des Blancs; babonne-Fayele & Fontaine-Denis

– Og ved Massif de Saint Thierry Pévy, beliggende øst for Reims.

Med druer fra den hvide Chardonnay og de sort druer Pinot Noir og Pinot Meunier har familien skabt en spændende række smagsvarianter, hvor både elegance og forfriskende champagner er en del af porteføljen.
Alt vinmost bliver lagret i tønder af rustfrit stål, dette er for at sikre det fornemmeste udtryk af druerne og deres terroir.
Efter vinen er kommet på flaske, ligger de i familiens kældre i mindst to til fem år, før de forlader deres sikre omgivelser og direkte ud til det champagnehungrende folk.