Champagnesmagning

Champagnesmagning

Står Du/I og overvejer en champagnesmagning, så fortvivl ej, Nordisk Champagne Syndikat står klar til at afholde smagning for både virksomheder og private.

Nordisk Champagne Syndikat afholder inspirerende arrangementer med mulighed for at smage et spændende udvalg af champagner og champagnehuse. Deltagerne vil få en stor smagsoplevelse og samtidig få et indblik i champagnens historie.

Vi leverer en velsmagende, uformel og entusiastisk oplevelse der skræddersys til lejligheden. Alle smagninger er forskellige og vi vil sammen med kunden fastlægge arrangementets stil, champagneudvalg, mængder mm.
Prismæssigt er vi altid flexible og prøve at ramme indenfor kundens budget, vi har mange knapper at skrue på, men man skal dog forvente et minimumsbeløb på 2500 DKK inkl. moms

Kontakt Nordisk Champagne Syndikat på nordiskchampagnesyndikat@gmail.com og vi vil sammen udforme et arrangement til jeres behov.

Vi har haft stor succes med vores smagninger. For mange deltagere har det været en “eye opener” da de fleste ikke kender til andet champagne end det fra dagligvare butikkernes hylder.

Eksempler på smagninger for virksomheder:

Kick off møder, generelforsamlinger, vinklubber, gourmetklubber, fredagsbar, charity/fundraising, kundemøder, sæsonafslutninger osv.

Smagninger hos private kan være: pigeaften, drengeaften, vinklub, madklub, polterarbend, fødselsdag, private fester osv.

Smagningerne afholdes  primært i Købehavn og Storkøbenshavnsområdet – men alt er muligt – også udenfor København.

Nordisk Champagne Syndikat har tidligere afholdt champagnesmagninger, dette er hvad folk mener:

Efter en meget succesfuld afholdelse af to Champagnesmagninger i et fantastisk samarbejde med Champagne Syndikatet kan jeg kun give dem mine aller-bedste anbefalinger. Foredragene er tilpasset antal deltagere på den enkelte smagning, ekspertisen og engagementet ekstremt højt og champagnen helt igennem fantastisk ! Sidst, men ikke mindst, har deltagerne til smagningerne været så begejstrede, at planlægningen af en helt ekstra ordinær smagning allerede er gået i gang.

Birgitta Hviid-Andersen, HR Partner in C&I, Danske Bank A/S

 

  • Champagnesmagning
    Champagnesmagning

BESTIL SMAGNING