Handelsbetingelser hos Nordisk Champagne Syndikat I/S

Priser
Priserne på vores champagne er angivet i danske kroner (DKK) og alle opgivet inklusiv moms og punktafgifter. Priserne er dagspriser.

Betaling
På www.nordiskchampagnesyndikat.dk kan der betales med Dankort, alternativt kan der laves en bankoverførsel til:

Nordisk Champagne Syndikat I/S

Nordea Bank

Reg nr: 2135 Konto nr: 8978999949

På www.nordiskchampagnesyndikat.dk pålægges der IKKE gebyr på betaling med kort

Ved betaling med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun NETS (det tidligere PBS), der kan læse dem. Hverken Nordisk Champagne Syndikat eller andre har mulighed for at læse dataene.

Privatlivspolitik

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Levering

Ved køb over 1500 DKK er der fri fragt i Danmark.  Levering sker enten ved egen chauffør eller med PostNord, Bring, GLS eller andet fragtfirma.

Ved køb over 2000 DKK er der fri fragt til Sverige med DHL. Til nærmeste DHL ServicePoint. Venligst opgiv hvilken ServicePoint du ønsker leveret til. Dette skrives under “Bemærkninger” ved bestilling.

Ved bestilling til levering i Sverige, bekræfter du, at du selv har ansvaret for at fortolde og deklarere for enhver form for afgifter inden 5 hverdage på dit lokale toldkontor. Se evt. mere på www.tullverket.se

Ved fragt til Sverige vælges: Land: Sverige

Leveringstid

Der tilstrebes en leverings tid på 1-5 dage, du vil blive kontaktet såfremt vi ikke kan overholde leveringstiden.
Fortrydelsesret
FORBRUGERAFTALELOVEN § 17, STK 1, JF. § 9
Iht. Forbrugeraftaleloven er der ikke fortrydelsesret på køb af champagne.
Reklamationsret
Hos Nordisk Champagne Syndikat er det vigtigt for os at have glade og tilfredse kunder som har tillid til os og vores champagner af høj kvalitet. Derfor tages alle reklamationer meget seriøst. Champagne er et naturprodukt og kan ligesom al anden vin være behæftiget med fejl.
I tilfælde af at der konstateres prop eller en anden defekt, skal champagnen returneres med indhold efter nærmere aftale. Såfremt Nordisk Champagne Syndikat er enig i defekten, vil champagnen blive erstattet eller købsprisen tilbagebetalt efter Nordisk Champagne Syndikats valg. En forudsætning herfor er at champagnen er opbevaret under de rette forhold, og at den er håndteret korrekt.
Når du køber champagne på www.nordiskchampagnesyndikat.dk har du selvfølgelig Købelovens 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, afhængig af den konkrete situation, at du enten kan få champagnen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen.  Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten er dog begrænset til champagnes naturlige holdbarhed, idet der er tale om drikkevarer. Hvis du ønsker at reklamere over en champagne, beder vi dig kontakte os snarest efter modtagelsen og straks efter din konstatering af de forhold ved champagnen, som du ønsker at reklamere over.
Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved champagnen.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af champagnen, når reklamationen er berettiget.
Når du ønsker at reklamere over en champagne, skal den efter aftale, indsendes til os på vores adresse. Når du returnerer champagnen, bedes du angive følgende: beskrivelse af fejlen. Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.
Husk altid at sende champagnen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Kundeservice kontaktes på:

info@nordiskchampagnesyndikat.dk

Tlf: +45 51925231/ +4530795300
CVR: 34323224