Hos Nordisk Champagne Syndikat har vi champagne til
hver en smag, og hver en anledning.

KØB CHAMPAGNE HER

Velkommen til Nordisk Champagne Syndikat!

Nordisk Champagne Syndikat er et udspring af et godt venskab, gode middage og dejlige vine. Det hele startede i 1997 da de to grundlæggere af virksomheden, Andreas Eggers-Lura og Alex Forsberg Pedersen mødte hinanden da de begge arbejdede i den samme lokale vinafdeling. Venskabet har stået på lige siden, og et vigtigt fundament i dette var allerede dengang og som i dag: Vin, og i særdeleshed champagne!

I virksomheden Nordisk Champagne Syndikat importerer vi champagne direkte fra vinbonden til Danmark. Vores forretningsområde er og bliver Champagne. Vi har aftaler med mindre vinbønder som leverer et unikt produkt der afspejler sjælen i et godt håndværk. Det er Champagne af højeste kvalitet, lige fra sublime Standard Cuveer til udsøgte årgangschampagner. Det er producenter som vi kan stå inde for. Vores mål er at vi kan få danskerne til at nyde denne unikke drik og at vi kan dele de store smagsoplevelser som vi har fået igennem vores rejser i Champagne regionen. Vi har nøje udvalgt 5 champagnehuse som vi samarbejder med på det danske marked, på sigt vil vores portefølje blive udvidet hvis vi finder nye og spændende champagnehuse, der lever op til vores krav.

Producenterne er kun markedsført i Danmark igennem Nordisk Champagne Syndikat, men er allerede repræsenteret i andre lande, hvor de bliver serveret på gode og anerkendte restauranter.

Vi har smagt, nydt, lyttet og talt med hver eneste vinbonde. Vi har trykket ham i hånden og set ham i øjnene. Derfor kan vi stå inde for deres produkter.

Vi står for seriøs kundepleje, fleksibilitet og alsidige leveringsforhold. Vores kerneværdier i virksomheden er: Tillid, tilgængelighed, loyalitet og fleksibilitet.

Med Venlig Hilsen

Andreas Eggers-Lura & Alex Forsberg Pedersen

Nyheder

Champagnesmagning 15 sep. 2015

/
Nordisk Champagne Syndikat inviterer til Champagnesmagning…

Champagnesmagning 27. november

/
Nordisk Champagne Syndikat inviterer til Champagnesmagning torsdag…

MAGNUM - MAGNUM - MAGNUM

/
Vi er netop kommet hjem fra endnu en tur i Champagne hvor vi…

Champagnesmagning

Vil du invitere vennerne eller veninderne med til et sjovt arrangement? Eller står i og mangler noget sjovt til en firmafest? – Så står Nordisk Champagne Syndikat klar til at afholde en formidabel champagnesmagning for dig/jer.

Send os en besked allerede i dag, så er i ét skridt videre på en hyggelig aften!

Champagnesmagning afholdes i København og Storkøbenhavnområdet.

13580551_591956584341816_1536994063517440823_o

BESTIL SMAGNING

Følg os på de sociale medier

Tasting at #champagne #dhondtgrellet! Winegrower @adriendhondt was stock in New York due to heavy snow.. but a big Thanks to his father Eric Dhondt for the great tasting and warm welcome! Once again great Champagne from this very talented grower! We enjoy working with you @adriendhondt. And Le Bateau 2012 is a beauty!!!
#dhondtgrellet #premiercru #grandcruchampagne #grandcru #vintagechampagne #singleplotchampagne #instachampagne #nordiskchampagnesyndikat #biodynamic #avize #flavigny #growerchampagne #lovechampagne #tasting #champagnetasting #lebateau #terresfines#blancdeblancs #prestigedumoulin
...

View on Facebook

Champagnesmagningen hos EKF ...

View on Facebook

Den holder 100%!! ...

View on Facebook

På tur i Champagne - lidt stemningsfotos fra vores mange rejser i Champagne! ...

View on Facebook